Sådan klæder en VVS sig

sådan klæder en vvs sig

Det første indlæg vi kommer til at lave vedrørende beklædning er VVS’ere. For hvordan skal de egentlig klæde sig? Måske er du ny, og bare gerne vil have generel viden. Måske er du kommende elev, og vil gerne vide hvordan, man skal se ud første arbejdsdag. Sidst men ikke mindst kan det være, at du allerede er udlært. Du vil blot gerne vide hvordan, du bringer noget mere professionalisme ind i dit VVS firma.

De grundlæggende ting

Til at starte med kunne du måske fortælle os lidt om, hvad en VVS helt grundlæggende har behov for at have på, når han er på job. Dette kunne for eksempel være en hjelm eller andet.

Ja først og fremmest har en VVS altid brug for et bælte, hvor han kan have sit værktøj. Det er et bælte, som man næsten ikke kan leve uden, når man er VVS’er. Det kan også være et par arbejdsbukser med en masse lommer. Det er sådan set alt efter hvad man foretrækker. Derudover skal man naturligvis arbejde i noget, som man synes er behageligt. Dermed ikke sagt, at man skal troppe op i jogging tøj. Der findes rigtig meget arbejdstøj, som er behageligt, og derfor kan det sagtens lade sig gøre at finde arbejdstøj, som kan bruges til enhver opgave.

En klassisk VVS uniform

Ja og hvordan skal en klassisk VVS uniform så se ud? Farver, T-shirt, skjorte? Prøv at sæt nogle ord på.

En typisk VVS uniform er blå. Det vil sige, at du skal forsøge at finde nogle arbejdsbukser, som er blå. Formentlig vil din chef have nogle T-shirts, som i i firmaet bruger. På samme måde med trøjer og så videre til de koldere tider. Grunden til at vi benytter os meget af den blå farve, er naturligvis fordi at vi primært arbejder med vand. Dette har dog ændret sig, og derfor er der faktisk flere og flere firmaer, som er begyndt at benytte sig af sorte eller mørke farve. Det er nok primært udviklingen i uddannelsen, hvor vi nu også har energi og ventilation med videre.

Afrunding

Så kort fortalt skal en VVS naturligvis have nogle komfortable bukser på. Der skal være en masser lommer i. Hvis du ikke kan finde dette, kan du supplere med et bælte, hvor der kan være en masse værktøj i. På den måde har du altid det værktøj, som du skal bruge lige ved hånden. Dette giver gør dig en kæmpe tjeneste i løbet af dagen. Derudover skal du klæde dig i de farver, som dit VVS firma klæder sig i. Det viser naturligvis hvem du hører til, og er meget standard kutyme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *