Den bedste arbejdstelefon for dig som håndværker

Der er mange delte meninger om, hvilken telefon der er den bedste telefon for en håndværker. Det er klart, at den skal være robust. Derudover skal den kunne noget, som kan hjælpe dig med dit arbejde. Den skal selvfølgelig også være let at håndtere. Det gør nemlig, at du kan finde rundt i din telefon, og derfor bruger du langt mindre tid på at ringe til kunderne for eksempel. Det er derfor først og fremmest vigtigt, at du vælger en telefon, som du føler du fungerer med. Derudover skal du vælge en telefon, som du synes er fed. Der er intet ved at betale penge for en telefon, hvor man alligevel ender med at benytte sig af sin private i stedet for, simpelthen fordi den er federe end din firmatelefon så at sige.

sonyXperia M4 Aqua

Xperia M4 Aqua er faktisk kåret som den bedste håndværker telefon. Den har blandt andet modtaget denne pris fordi, den er billig og robust. Begge faktorer som man skulle mene en håndværker elsker. Derudover er den faktisk også utroligt brugervenlig. Det betyder at du nemt kan navigere rundt, og du behøver ikke at tænke på hverken lille eller dårlig skærm. Xperiaen har nemlig det hele, og derfor er den et oplagt valg for dig som håndværker. Du kan købe telefonen for 2000 kroner lige her.

Fremtidens håndværkstelefon

Der er ingen tvivl om, at der er et kæmpe marked for håndværkstelefoner. Derfor er det også relevant for virksomheder som Apple, at lave en telefon som kan være med. Det virker som om, at de muligvis har prøvet på dette i forbindelse med lanceringen af iPhone 7. Den er nemlig vandtæt og støvtæt. Det gør nemlig, at du kan benytte den på byggepladser og så videre. Derudover er prisen faktisk helt okay! Det er helt klart en telefon, som vi tror mange håndværkere vil benytte sig af. Derudover har den et godt kamera, som gør det muligt for dig at tage billeder af eventuelle opgaver, og nemt dele billederne med dine kollegaer. Desuden er den også ret lækker, så derfor skal du naturligvis have en iPhone 7 som din næste håndværkstelefon!

Uanset hvad…

Uanset hvad anbefaler vi dig 100%, at du benytter dig af en smartphone. Gør du det, kan du nemlig nemt downloade apps, som kan gøre dit liv meget nemmere som håndværker. Se bare appen som Stark har lavet. Den giver dig muligheden for at registrere din kørsel, så du nemt kan samle det i et dokument og sende videre til hvem end det måtte være. Det er apps som disse der gør, at du simpelthen ikke kan leve uden en smartphone i 2016, også selv om du er en håndværker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *