Er du seriøs omkring dit økonomistudie

15326464_680764065420385_7041155865652375315_n

Hvis du er seriøs omkring dit økonomi studie, kan du lige nu deltage i en konkurrence. Det er en konkurrence, som primært vil tage cases fra den rigtige verden. Det skal være med til at forbedre elevernes forståen for de ting, som man kan komme ud for. Derfor er det vigtigt, at disse cases også bliver taget seriøst, og bliver løst til elevens bedste kunnen. Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse meget mere her: http://www.politcasecompetition.com/da/pcc-2017/.

Der findes mange forskellige cases i Danmark, som man som økonomistuderende kan tage, men dette er dog en af de bedste, som vi hidtil har stødt på. Det er også selve tilslutningen til casen, som er virkelig interessant. Det bedste er det hele er næsten gevinsten, som sidste år var på 20.000 kroner!

Nu tænker du sikkert, at du har et stærkt hold, men de snakker altså ikke dansk. Der er heldigvis forhåbninger. Casen kan nemlig besvares på både dansk og engelsk, og det skal være med til at bringe nye talenter til faget i Danmark. Det kan godt være, at man ikke vælger at besvare på dansk, men niveauet er det samme – Du skal ALTSÅ være familiær med det engelske sprog, før det kan anbefales at bevæge dig ud i engelsk.

Der er plads til 40 hold i turneringen. Det bedste ved det hele er, at det er først til mølle princippet. Du er derfor ikke nødsaget til at kende nogle, som kender nogle. Desuden kan du få dine rejseomkostninger dækket, hvis du blot kontakter opretteren af eventet. Sidste år vandt Jesper, Jesper og Kenneth en flot check på 20.000 kroner, skal det være din tur i år?

Hvorfor bliver denne case afholdt?

Det er i samarbejde med blandt andet McKinsey, som håber på at opfostre samarbejde med de studerende. Derudover er det naturligvis for at udfordre de største talenter i Danmark, og få et overblik over de elever, som virkeligt er dygtige til det, som de studerer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *